B2 Montagetechniek

Iedereen heeft wel eens last van insecten (denk met name aan vliegen, muggen en wespen) in zijn of haar woning. Om dit tegen te gaan worden heeft men allerlei middelen en apparaten uitgevonden. Eén van de meest efficiënte oplossingen voor alle insecten is de oude vertrouwde hor. Doordat de hor een raam en/of deur volledig werkt het nagenoeg altijd. Een goede hor gaat vele jaren mee en hoeft niet vervangen, gevuld of opgeladen te worden zoals vele andere anti insecten oplossingen.

Een passende oplossing voor elke situatie

B2 Zonwering en buitenleven is ijzersterk in het aanbieden, inmeten en plaatsen van allerlei soorten insecten wering. Wij werken alleen met de beste materialen en hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied. Wij zorgen voor een uitstekende service. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

B2 Zonwering & Buitenleven kan u inspireren en adviseren met innovatieve oplossingen in zonwering voor buiten. Wij luisteren, denken met u mee en adviseren u. En als u tot aankoop overgaat, kunt u terugvallen op onze eigen monteurs. Wij monteren alles precies zoals met u is afgesproken.

 

Wilt u ook graag kunnen genieten van de zon? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons uiteraard bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

 

 

Kunnen we je ergens mee helpen?