B2 Montagetechniek

Steeds vaker werd B2 Zonwering & Buitenleven ook gevraagd om kunststof kozijnen te monteren. In het begin alleen door bestaande relaties, die al een positieve ervaring met ons hadden. De vraag ernaar bleef echter toenemen, nu ook door klanten die geen vraag naar zonwering hadden. Hierom is naast B2 Zonwering & Buitenleven ook B2 Montagetechniek opgericht. Met dezelfde kernwaarden, maar dan specifiek gericht op de levering en montage van kunststof kozijnen, -schuifpuien en -gevelbekleding.

Met dezelfde visie, waarbij professionaliteit en kwaliteit tegen scherpe prijzen, de basis vormen van het bedrijf. Net zoals we dat bij de zonwering ook al gewend waren.

Specialisten uitgerust met het beste gereedschap garanderen een perfecte uitvoering, waardoor u vele jaren plezier en gemak zult ondervinden van onze producten en diensten. Daarnaast bespaart u nog eens flink op uw energiekosten én draagt u bij aan de verduurzaming van onze planeet.

Laat u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren door onze verkoopadviseur. Hij neemt u mee in alles wat mogelijk is. U ontvangt naderhand een uitgewerkte en gespecificeerde offerte, die u nog eens rustig kunt nalezen op een voor u geschikt moment. En als u besluit tot aanschaf over te gaan, staan we graag voor u klaar om alles tot in de puntjes te verzorgen en u een zorgeloos project op te leveren. Neem gerust contact op met ons, want onze verkoopadviseur staat u graag te woord.

Kunnen we je ergens mee helpen?